Kasper

I helgen har vi varit "barnvakt" åt Meatloafs Dirty Harry ( Kasper) Som snart är 9 månader. Han är verkligen en urmysig kille full av energi. I dag var vi ute på lång promenad. Så han var riktigt trött när matte och husse kom och hämtade honom. Det är alltid lika kul och träffa Kasper och hans familj framför allt när man vet att han är högt älskad och att en hund nog inte kan ha det mycket bättre.  Då är man super nöjd som uppfödare =)

R.I.P

I torsdags fick jag ta det jobbiga beslutet att låta Kirk somna in. Han hade fått en jobbig hosta som jag antar hade med lungorna att göra. Men avgörandet kom då han kissade i mängder och hela tiden. Han klarade sig inte längre en hel natt. Stanken som kom från urinet var inte trevligt. Njurarna började att lägga av. Jag ringde min man som ringde vår veterinär och jag tänkte att vi kanske kan få en tid morgonen efter. Håkan ringde tillbaka och sa att Boro (Vet) Kunde åka tillbaka till mottagningen och hjälpa oss redan på kvällen. Han är verkligen guld värd ställer alltid upp när man än ringer. Mina föräldrar var snälla och åkte med honom. Många tårar har runnit de senaste dagarna. Men jag vet att han inte längre behöver lida. VI KOMMER ATT SAKNA DIG LILLE GUBBEN <3.

Fullt upp

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Vintern har slagit till på allvar. Kan ju tyckas att den kunde kommit något tidigare. Men barnen har väldigt kul. Fick ett trevligt samtal från Kaspers husse i dag. Han kommer hit en helg om några veckor då de ska åka bort.  Det ska bli riktigt kul att få se honom igen =) Tänkte passa på att träna lite inför kommande utställning. Kommer nog bli en hel del lek också kan jag tro. Bella har nu börjat löpa så vi kommer att träffa hennes blivande om några dagar det ska bli riktigt spännande.

RSS 2.0