Norge

Nu har vi varit i Norge igen med Bella. Denna gången fick hon exellent och kom tvåa i öppen klass. Dommaren tyckte hon var lite rund om magen. Vilket jag kan hålla med om för efter valparna har hon inte alls samma kropp längre. Trots att vi tränar och tränar. Så det blir till att åka till Norge igen framöver. Vi hade i alla fall som vanligt väldigt trevligt. Det tog 2,5 timmar att köra men det känns som 30 min med trevligt resesällskap. Tack Mari och Håkan. Nu laddar vi inför Stockholm i stället.

Santa =)

I går fick jag det glädjande beskedet att Meatloafs Dancing Queen ( Santa ) blivit BIR och BIG 1 på sin debut utställning. Jätte roligt ! Det är så kul när det går bra för den egna uppfödningen. Ska bli så spännande att få följa henne i framtiden. Lycka till lilla Santa =) I går hade vi även familje middag hos mamma och pappa då vi firade fars dag. God mat och trevligt sällskap. Tänk vilken fantastisk familj man har. KRAM på er!

Meatloafs Dirty Harry " Kasper"

I går kom Kasper med matte och husse och hälsade på. Det var så roligt att se honom igen =). Det var en vacker kille med mycket energi och super glad, precis som en podengo ska vara. Man blir så stolt som uppfödare. Man märkte att de var super nöjda med honom också. En hund kan inte ha det mycket bättre än honom och det känns så underbart =) Det kommer snart några bilder av killen i dagboken.


Fullt upp

November månad har verkligen lyckats att ge mig fullt upp. Det är något nästan varje dag känns det som. Fick ett mycket trevligt samtal från Bengt-Åke som köpte Dirty Harry (Kasper) i somras. De kommer på lördag och hälsar på. Ska bli så kul att träffa dem igen och se hur den lilla goingen har utvecklats. Valparna har ju redan hunnit bli 5 månader. Tiden går så fort. Ska försöka att fota honom om det går. Vet ju att det kan vara lite svårt att ta kort på en busig liten valp. Senare på kvällen ska vi ha några grannar på middag. Det ser vi fram emot =) Ha en trevlig helg alla!

RSS 2.0