BILDER

Nu har valparna hunnit bli 8 veckor. Har försökt i ett par dagar att fota dem vilket inte är så lätt. Här hittar ni i alla fall nya bilder inte så proffsiga men åndå.

Meatloafs Dancing Queen


Meatloafs Dancing Queen 8 v


Meatloafs Dirty Harry


meatloafs Dirty Harry 8 v


Meatloafs Dizzy Lady


Meatloafs Dizzy Lady 8 veckor


HEMMA IGEN

Nu är vi hemma igen efter en dryg vecka med nya husbilen. Trots ganska dåligt väder har vi åndå haft det mycket bra. Vi har varit på Ölands djurpark,Astrid Lindgrens värld, Äventyrs bad och en massa fina lekplatser så Adam har varit helnöjd. Oj vad valpar växer på en vecka nu är de 7 veckor och ska snart flytta till nya hem. Veckorna har gått fort och det kommer bli väldigt tomt om det nu inte blir så att någon blir kvar här. Kanske dags att bestämma det nu i så fall.  Till sist vill jag skänka en tanke till våra grannar i Norge som just nu har det mycket svårt. Man kan inte förstå hur man kan göra så mot andra människor. Helt sjukt.


SEMESTER!!!!!

Nu börjar det bli riktigt busigt i valplådan. De är ju så söta så man nästan dör skulle helst vilja behålla allihopa men det går ju inte, fast en kanske? Jag har inte bestämt mig ännu men de ser så fina ut. Vi får se. Snart går äntligen mannen på semester och vi kommer att ta en långtur med nya husbilen. som vi har väntat på detta bara vi 3 inga hundar då mamma och pappa är snälla och ställer upp. kan bara tänka mig vad de kommer att ha vuxit på drygt en vecka. Till hösten ser jag fram emot att åka på utställning i gen det är ju hur länge sedan som helst. Fast när man tittar på Bella som är jätte mager och har en päls som bara rasar av henne så undrar man ju om hon kommer bli sitt vackra jag igen. Hihi. Tänk att den hunden har blivit världs vinnare. Otroligt! Jag kommer nog aldrig riktigt fatta hur stort det var. Ha det gott i sommar värmen =)


4 Veckor

Nu har valparna hunnit bli 4 veckor. De har varit ute och sett sig om på gräsmattan och tro det eller ej trotts att de är så tjocka så kan de faktiskt gå. För några dagar sedan var Håkan på kennel pappas här och tittade med sin syster Mari och de undrade vad de får att äta för det var de rundaste valpar de sett Hi hi. Ändå tycker jag aldrig jag ser att de äter de ligger bara och sover jämt. Men de är väl full fart på nätterna kanske. I går var den första valpen på väg ur lådan. Redan suck. Så det blev till att förstärka med kompostgaller. Undrar just hur mycket galler det skulle säljas om inte vi hundägare använde det så flitigt. Nu är det snart dax för Håkan att få lite semester också så då bär det av med husbilen. Ska bli så mysigt. I veckan kommer Mia webmaster och fotar de små. Så nu blir det proffs foton.


RSS 2.0