Var är våren?

Nu går vi snart in i Mars månad och våren börjar närma sig med stormsteg fast inte om man tittar på marken eller termometern. Då känns det som att det aldrig kommer att bli vår. Det märks att hundarna börjar bli trötta på detta också de går snabbt ut för att göra sina behov och kryper sedan ner i sina sängar långt under täcket. Efter en lång sjukdoms period är lill killen nu äntligen frisk så vi får hoppas att han håller sig frisk länge nu. I helgen kommer Adams kusiner och hälsar på det är alltid mysigt.

Mor och son mys


Magsjuka

Nu har stackars Adam spytt i 4 dagar. Så fort man tror att det äntligen slutat och man börjar ge honom lite mera mat så kommer det igen. I bland med över ett dygns mellanrum. Tvättmaskinen går verkligen på högvarv nu. I dag verkar det i alla fall bra än så länge, så det blir att leva på proviva och rostbröd i ett tag nu så att man verkligen är på den säkra sidan.I går var det alla hjärtans dag och jag fick en underbar SPA helg av mannen. Som jag längtar. Min syster Hanna är snäll och kommer hit och passar Adam och hundarna och med sig har hon sina duktiga döttrar som säkert kommer att vara till stor hjälp. Ska bli så skönt att komma bort och bara tänka på sig själv. Det ser jag verkligen fram emot =))

Ett litet underverk

I morse var det fullt med snö ute igen. Suck.. t.o.m jag som tycker om vintern tycker det får räcka nu. Adam har nu varit förkyld i över 2 veckor börjar bli tråkigt att bara vara hemma. För snart 2 månader sedan blev jag moster för fjärde gången till lilla Lova. Lova föddes 3 månader för tidigt och vägde bara 810 gr och var 35 cm lång. Men vilken kämpe. I dag väger hon närmare 22oo kg. För några veckor sedan fick jag och min andra syster äntligen träffa det lilla underverket då vägde hon 1550 g och var pytte liten. Kan inte fatta att hon varit hälften så stor då hon föddes. Hon hade de sötaste små fötter och händer man kan tänka sig och öronen ska vi inte prata om, de var så gulliga. Nu längtar vi alla tills Lova får lämna sjukhuset och komma och bo i sitt hus med mamma,pappa,stora syster Nea och hunden Zelda.


RSS 2.0