Min stora fasa

Nu har jag sett den årets första orm. den slingrade sig över vägen och det kryper i hela kroppen på mig. Det är verkligen min stora skräck och jag är lika glad varje år när hösten kommer och jag har klarat mig. men i år är det redan för sent. Hoppas det inte blir fler bara. I natt när jag skulle somna började jag fundera över hundarnas vaccinering och tänkte skönt att det inte är dax förrän i maj. Herregud det är ju maj i morgon så det blir att ringa veterinären på måndag och boka in det. Aldrig någon rolig kostnad men väldigt skönt att det finns. Det slog mig också att tiden bara springer i väg lilla Adam fyller 2 år om en dryg månad bara. Helt otroligt! Ha en fortsatt trevlig valborg allihopa och tänk på eldnings förbudet som vi i alla fall har här.

SEMESTER!

I påsk helgen var vi i väg med husbilen till Varberg. Ett underbart sommar väder fick vi också. Men tyvärr var det sjukstuga hela helgen så i dag bar det av till vårdcentralen med lilla Adam som hade dubbel sidig öroninflamation. Så nu blir det äcklig medicin i några dagar. Adam som annars är en ganska livlig liten kille har nog suttit mer i mammas knä dessa dagar än någonsin förut. Så nu hoppas vi att han snart är på bättringsvägen igen.

GLAD PÅSK

Vilket underbart väder vi har. Jag och Adam är ute och lekar hela dagarna. Det finns ju så mycket för en liten 2 åring att upptäcka. Hoppas ni alla får en riktigt GLAD PÅSK.


RSS 2.0