Vad är det för årstid???

Vilket väder vi har det är ju rena hösten ute. Vet inte sommaren att juni börjar nästa vecka? I dag har det varit en ur tråkig dag. Mannen är bortrest och jag och Adam har bara varit hemma och slappat. Bellas mage blir allt rundare och i dag kom jag på att det kanske är dax att börja förbereda lite inför valparnas ankomst. Satte mig ner och funderade lite på vad som behövs. Tänk vad man glömmer på några år. Var ute i ladugården och hittade en kanon bra valplåda som bara behöver ändras på lite.Sedan är det bara och vänta den dryga veckan som är kvar. Vi får hoppas det blir bättre väder i morgon men det ser inte så ut på någon väderkarta så det kan nog bli en tur till badhuset vilket både jag och Adam tycker mycket om.

Person bästa!

I helgen gick det årliga Göteborgsvarvet. Vi var ett gäng med husbilar som skulle ner och heja på Håkan. Han gjorde bra i från sig person bästa på 1,32,05. På kvällen grillade vi och hade som vanligt mycket trevligt med många goa skratt. Adam var hemma hos mormor och morfar som alltid är snälla och hjälper till detta innebar att jag och Håkan fick en skön sovmorgon. Underbart =)

3 år

I dag fyller Pappas Belladonna 3 år. Grattis till hennes kullsyskon Buster och Bonita. Bellas mage blir rundare och rundare. Har ju snart gått 7 veckor sedan parningen. I bland tycker hon nog synd om sig själv då hon suckar tugnt och lägger sig på sidan. Till helgen ska Håkan springa Göteborgs varvet det blir spännande att följa hoppas att han når sitt mål att springa under 1,30.

Åren går

I går var det den 13 maj och Adam blev 23 månader om bara en månad är han 2 år jag fattar ingenting känns som han fortfarande är ett. I dag är det 6 år sedan jag blev fru Larsson också det helt otroligt. För några veckor sedan bestämde vi att jag ska vara hemma med Adam till Aug-12. Känns så skönt och jag stormtrivs hemma det är så mysigt. I går köpte min syster med familj en liten Wippet valp så söt hon var så nu suger det verkligen i valp tarmen längtar tills Bellas bebisar kommer hoppas bara att allt går bra. Hur kan några veckor kännas så lång när åren går så fort?

ÄNTLIGEN !!!

SEUCH DKUCH SEV-10 WW-10 Pappas Belladonna är nu äntligen dräktig! Hon börjar att bli rund och fin om magen och är något lugnare än vanligt vilket är ganska skönt. Ha ha. Det har varit några turer med den lilla hunden första parningen blev hon inte dräktig andra gången var jag klantig och åkte för sent men nu tredje gången var hon hos hanen en hel vecka för att inte missa. Tur att Lena (Faidros kennel) har stått ut och varit så otroligt hjälpsam. Tack!! ni har verkligen ställt upp och lagt ner hela eran själ i detta. Det är lustigt detta med valpar. Först väntar man på att tiken börjar och löpa sedan på att man ska börja se tecken på att tiken är dräktig.Efter det är man så nyfiken på att de ska komma ut så man håller på att dö. När de är ute vill man att de ska bli större och roligare. sedan när de väl åker är det lugnt och skönt igen fast  väldigt tomt så klart. Mera info om valp kullen kommer snart på hemsidan. Hälsningar en mycket nöjd matte =)


RSS 2.0