Midsommarafton

Jaha då var det midsommar igen. Otroligt vad ett år går fort. Förra året satt vi hela dagen i husbilen på väg till Danmark och World winner 2010. Kändes ganska segt men tur var det att vi åkte dit då det gick så bra. Valparna är nu snart 3 veckor och har nu börjat busa en del vilket Bella tycker är jätte kul och hänger gärna på. Hon börjar bli lite rastlös och är nöjd när hon kan vara med oss andra en stund på kvällen framför tvn. Ska ta lite nya bilder i helgen och skicka till Webmaster så ni kan få kolla nu när de är lite sötare. Längre fram kommer också Mia och fotar dem så det blir riktiga proffs bilder det ser jag fram emot. På förmiddagen har vi klätt midsommar stången och i kväll blir det firande med familjen och grannarna, det ser vi fram emot. Ha nu en riktigt trevlig midsommar allihopa =)


ALVA 4 ÅR

I dag blir lilla Alva 4 år. Minns det som i går då vi fick hem denna pytte lilla tjej på 1,6 kg. Inte är hon så mycket större nu. Efter Adam föddes så känns det mer som att hon bestämt att hon är hans hund. De har jättemysigt i hop. Om några år kanske vi får se dem i någon barn med hund tävling i hop. Det hade mamma tyckt var kul. Eller så får han inget hundintresse alls.


2.veckor

Nu har valparna hunnit bli 2 veckor och de växer så det knakar. De har så runda magar så man undrar om de kommer att kunna gå framöver de har också öppnat sina ögon. För några dagar sedan tog vi husbilen till Borås och gick på djurparken där Adam var väldigt intresserad tänk att få se dessa djur i verkligheten. som man bara sett i böcker eller på tv innan det är stort för en liten 2 åring. Sedan undrar man ju om det kommer att bli någon sommar i år då regnet bara forsar ute. Men vi får hoppas på det bästa. Längtar ju efter att kunna bada.


2 ÅR

I dag fyller våran älskade Adam redan 2 år. Efter en hel helg full av kalas med många populära presenter och god tårta är han super nöjd =) Valparna växer som ogräs och är så runda att man undrar om de kommer att kunna gå om några veckor. Nu längtar man tills de börjar röra på sig lite mera. I veckan som kommer blir det skol avslutning för våran del och ev en tur med husbilen. Har även varit och tittat på en ny så det kanske det blir så småning om.


Bilder

Valparna och Bella mår bra ! De växer så det knakar. Tack för alla Grattis hälsningar jag fått. Jag är så glad att det äntligen blev valpar. Har givetvis tagit en del kort på de små underverken som jag hoppas snart kommer att finnas på hemsidan. Men tyvärr så har vi haft mycket dator strul ett tag jag har för tillfället fått låna min pappas dator väldigt bra när man bor grannar då är det bara att smita in. Men som sagt ska försöka skicka lite b ilder till min duktiga Webmaster Mia så snart jag kan. Den som väntar på något gott.... Ett väldigt dumt ordspråk tycker jag. Ha det gott så länge.


VALPAR!!

I går hade hela familjen en riktig ute dag med gräsklippning,plantering och ogräs borttagning mm.Fick även badat och borstat 2 fällande heelers Fattar inte hur det kan vara så mycket päls på den lilla kroppen. På eftermiddagen började Bella flåsa lite extra men jag trodde nog mest det berodde på den otroliga värmen vi äntligen fått. Men tänkte ändå att det är bäst att hålla henne i hundgården under uppsikt. Hur det nu kom sig så hade hon i alla fall kommit ut med hjälp av en snart 2 årig liten kille. Jag upptäckte snart att hon krypit under mina föräldrars altan för där är det ju svalt och skönt. Jag försökte locka fram henne utan resultat. Tänk om hon hade fastnat? Eftersom Håkan precis givit sig i väg på ett lång pass löpning och Pappa var bortrest fick jag fråga grannen som är snickare om hjälp. Han fick skruva loss en del av plankorna och ut kom Bella. Skönt att det löste sig. Några timmar senare blev hon allt oroligare och nu ligger det 3 fina valpar i valprummet med en stolt mamma bredvid sig. Allt har gått bra och det blev 2 gul/vita tikar och 1 fawn/vit hane.

RSS 2.0