VÅR

Just nu känns det som om det hade varit skönt med vår. Men när man vet att det bara är Januari så känns det väldig långt borta. Hade sett fram emot lite utställningar i Norge fram över men det ser glest ut då det hade suttit fint med ett cacib till eller stor cert som det ju heter i Norge. Lite kul tycker jag. Men den tiden kommer väl. För övrigt rullar det mesta på ska ju vara föräldrar ledig ett bra tag till och det känns helt ok tycker jag. Vi hoppas även på att kunna para Bella om några månader igen. Det hade varit så mysigt med valpar igen min senaste kull med heelers var ju 2004 det är ett bra tag sedan nu. Hade varit roligt att behållt en valp efter Bella men det får bli i en annan kull i så fall. Har fullt upp nu känns det som. Alla ni som har podengos vet ju att det krävs en del för att de ska kunna vara lugna inomhus. Dessutom har jag alltid sagt att jag inte vill ha för många hundar så just nu räcker det med 4 st. Till helgen ser vi fram emot att få umgås med våra "Husbils kompisar" som vi bjudit hem på middag. Då längtar man ännu mer till våren får se vart första turen går i år. Det är något att se fram emot.


Mycket lek och bus!

Denna veckan har alla aktiviteter börjat på nytt. Det känns skönt att vara tillbaka i vardagen efter alla helger. Vi har varit på nystart av öppna förskolan i Ljungskile. Adam tycker det är så kul och tjatar hela vägen till Ljungskile "Leka barnen". I dag har vi varit i Sunda hallen och badat det är nog det han gillar allra mest. Efteråt kollade vi lite på innebandy vilken var väldigt populärt. Nu är det dax för middag sedan blir det lek i snön med kusinerna som är på besök.


Vilken dag igen.

På söndagen skulle vi försöka oss på en ny familje utflykt trotts lördagens alla problem. Vi åkte till vattenpalatset i Vänersborg. I dag gick allting så perfekt och vi hade en kanon dag i vattnet. Adam var super nöjd. I bland svänger det fort. I morse hade jag sett fram emot att åter igen höra Adam,Gry och Anders på radion men den var stendöd hoppas de är tillbaka i morgon.

Vilken dag!

I dag skulle vi ha en riktig familjedag. Skulle åka till MY DOG och inte visa hund bara gå runt och kolla och inte vara nervös alls. Trodde jag i alla fall. När vi kom fram till Göteborg fanns inga parkerings platser. Men till slut hittade vi en låååångt från mässan. När vi precis parkerat ringde securitas och meddelade att vårat inbrottslarm gått. De åkte dit men det visade sig vara lugnt. Nu fick vi ta oss till Mässan i iskallt ösregn med en ledsen son. Väl framme var det jättlång kö för att komma in så jag var helt övertygad om att vi missat podengona. Väl framme vid rätt ring som naturligtvis låg längst bort med andan i halsen kom vi precis i tid. sedan var det dags att gå och kolla på allt kul. Men jag har nog aldrig sett så mkt folk där förut det gick ju inte att ta sig fram. Då kom nästa grej Adam blev som förbytt och ingenting passade. Det slutade med att vi fick åka hem. som sagt vilken dag. Det brukar vara mkt lugnare när man ställer ut.

FREDAG

Vilket underbart väder vi har. solen skiner från en klarblå himmel. Den enda nackdelen med att vara föräldrar ledig tycker jag är att man får inte den rätta fredags känslan. Men å andra sidan är det ju fredag jämt då. I Kväll blir det räkor som fredags mys och det ser vi fram emot. I morgon blir det nog en sväng till MY DOG det är ju nästan ett måste även om man inte ska ställa ut eller kanske just därför då man har tid att kolla in alla andra saker som finns på mässan. LYCKA TILL ni som ställer under helgen i Göteborg.

Julen åker ut

Nu har julen åkt ut. Känns skönt men ändå lite vemodigt då jag verkligen älskar julen. Jag misstänker att våran gran hade dött för det bara rasade av barr. Alla barren satte sig i handen ungefär som akupunktur. I morgon tar vi en sväng till Forsbergs i Hyssna och kollar på husbilar vi har tänkt att byta ut våran så vi får se om vi hittar något intressant.

Adam och Pappa i pulkabacken


2011

Jaha då var det nya året här. Fick ha 2 hundar i sovrummet i natt. En podengo skällde varje gång hon hörde ett tjutande från en raket och en heeler som darrade av skräck under mattes täcke. Tur att man bor på landet. I stan håller det ju på flera dagar innan nyårsafton och här hörs det ju bara på avstånd. I dag tog vi en promenad i Ljungskile. Alva och Bella var mycket nöjda med att det var varmare ute och trippade med på lätta steg över isiga gator.Funderar på att åka och kolla in MY DOG någon dag också kan vara skönt att bara titta och inta ställa ut för en gång skull så kanske ses vi där? God fortsättning på er!

RSS 2.0