ÄLSKADE MAJA

I går fyllde min älskade Maja 12 år. Otroligt vad fort tiden går. Hon är väldigt pigg och fortfarande otroligt leken. Så fort hon får chansen hittar hon något av Adams gossedjur slänger sig på rygg och håller det mellan frambenen och biter för fullt. Jag hoppas så att hon har några år kvar för jag vet att en sådan hund får man bara en gång i livet.Världens underbaraste MAJA.

slutet av 2010

2010 blev ett händelserikt år. Kanske framförallt i utställningsringarna. Pappas Belladonna visades en hel del med mycket bra resultat. Hon blev SEUCH i början på juni. Vecka efter det blev hon SEV-10. Och 2 veckor senare blev hon DKUCH och tog hem titeln WORLD WINNER 2010! Under 2011 kommer hon att ställas ut mest utomlands. Men till sommaren kommer skk att ha en stor utställning på Backamo i Ljungskile. Bara 5 min hemifrån så där kommer vi nog att vara med. I dag tog jag och min mamma en promenad på Ljungskile viken. Otroligt vackert! Men inga hundar vill följa med då det är 17 minus ute. Till slut vill jag önska er alla ett gott nytt 2011.

FÄRDIG!!!!

Äntligen är allt klart inför morgon dagens jul firande. Nu blir det uppesittar kväll med Bingolotto.


julen är här!

Ja nu är det mindre än en vecka kvar till jul. Mycket att hinna med innan dess men det ska nog gå bra. I helgen var jag och mannen i Göteborg. Var ute och åt med hans anställda. Sedan var det hotell övernattning.Utan lill grabben kändes väldigt konstigt att få sova till 9 en morgon undra när det hände sist? Önskar er alla en riktigt GOD och FRÖJDEFULL JUL.


Pepparkaks gubben

Världens sötaste lilla pepparkaks gubben har varit med i sitt första lussetåg i dag.

Julklappar

  1. Då börjar julen närma sig med stormsteg. Kom på att jag ännu har några Julklappar kvar att inhandla. Då sonen varit sjuk i vatten koppor ska det bli skönt att få se något annat =) I Veckan som kommer blir det några lucia tåg för den lilla pepparkakas gubben att vara med i . Får se vad han tycker om det.

Blogga

HEJ tänkte nu göra ett försök att börja blogga. Vilket underbart vinter väder vi har fått. Jag och Adam har varit ute i snön och åkt pulka. Har även hjälpt grannen i stallet. Sedan var det skönt att komma in i värmen med rosiga kinder.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0