Dan före dan före dan.....

Nu börjar det närma sig med stormsteg. JULAFTON är snart här. Väldigt mysigt tycker jag. Men snön är fortfarande någon annan stans. Hade varit kul om det kom lite i alla fall. Adam undrar jämt när han ska få åka pulka. Julafton kommer att tillbringas med mina systrar, mamma och pappa och Adams kusiner så klart. Blir nog fullt ös. Känns som att det mesta är förberett. Ska bara ut och hitta en fin gran också som ska pyntas i morgon. Ha nu en riktigt GOD JUL allihopa =))

Nordisk vinnare 2011

I helgen som gick åkte jag och min syster + hennes 2 flickor till huvudstaden. Det var Nordisk vinnare. Oj vad mycket folk. Fick parkera hur långt bort som helst. Väl framme vid rätt ring var det kul att träffa podengo folk igen både gamla och nya. Det har ju blivit många fler bara på det året jag varit borta. Bella slutade 2 i Btkl vilket ju är väldigt bra men lite surt att falla på målsnöret. Nu blir det inga utställningar på ett tag. Men kommer att ta en tur till My dog och kolla på andra fina hundar. Det ser jag fram emot. Ha det gott så länge =)

Julen är på väg.

Snart är julen här igen. Det är inte klokt vad tiden går. Det var ju sommar nyss. Men var är julkänslan någonstans? Tror att det beror på snöbristen. Hade varit så mysigt om det kunde komma lite snö i alla fall. Mycket ska hinnas med innan jul. Lucia firande, BVC besök, Julavslutningar, pyntning, julkort mm mm. Ska försöka få till ett Lisebergsbesök också för det är ett måste så här års tror nog att det är det mysigaste jag vet. Herregud glömde helt bort att jag ska till Stockholm också till Nordisk vinnare. Jag och min syster och hennes 2 barn åker dit och bor hos min kusin. Det ska bli kul.Sedan blickar vi fram mot det nya året. Ska fortsätta vara föräldrar ledig t.o.m augusti. Ska Nog para Bella till våren igen ska även försöka att åka på några fler utställningar i alla fall i Norge. Sedan blir det förhoppningsvis några turer med husbilen. Till sist vill jag önska er alla en God jul och ett gott nytt 2012 =)

RSS 2.0